Keurig en respectvol behandeld, alles verlopen volgens afspraak, inclusief nette, niet opdringerige ‘nabeschouwing’.

Uitvaart vanaf € 899,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt haar opdrachtgever na de uitvaart om een beoordeling in te vullen.
Om te zorgen dat dit op een correcte en onafhankelijke wijze gebeurt, werken wij samen met www.klantenvertellen.nl.

www.klantenvertellen.nl beheert onze beoordelingen volledig en wij hebben dan ook geen invloed op de verwerkte beoordelingen.

9.2
4.5
164 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 99 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1137 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
9
4.5
Zeer klant vriendelijke onderneming
Klant gericht, altijd een vriendelijk woord. Nette prijs en ik had binnen zeer afzienbare tijd een offerte in mijn mailbox
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-02-2021 Aad, Rotterdam
9
4.5
Gewoon goed........Er wordt gedaan, hetgeen wordt toegezegd.
Bij bijzondere overlijden (geen/of verre familie van de overledene // een suïcide // of anderszins wordt diverse zaken discreet en netjes afgewikkeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4
Deskundigheid 4
25-02-2021 Maarten Lautenslager, Veldhoven
10
5
Uitstekend verzorgd!!
Vanaf het overlijden tot na de crematie was het allemaal goed geregeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-02-2021 Richard , Hengelo
10
5
goed en met respect verzorgde crematie
ik ben zeer tevreden
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-02-2021 albert, Heinkenszand
10
5
alles super geregeld
Ik belde naar uitvaart 24. Werd gelijk geholpen. Prettige medewerkers, denken goed mee. Zeer hulpvaardig.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
12-02-2021 Jayne, Den Haag
10
5
alles super geregeld
Ik belde naar uitvaart 24. Werd gelijk geholpen. Prettige medewerkers, denken goed mee. Zeer hulpvaardig.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
12-02-2021 Jayne, Den Haag
10
5
alles super geregeld
Ik belde naar uitvaart 24. Werd gelijk geholpen. Prettige medewerkers, denken goed mee. Zeer hulpvaardig.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
12-02-2021 Jayne, Den Haag
10
5
Fantastisch
Heel goed verzorg allemaal we zijn zeer tevreden hoe het geregeld was zeker een aanrader
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
28-01-2021 Theo, IJsselstein
9
4.5
Alles is goed verlopen
Uitvaart24 is een prima organisatie. Alles is goed verlopen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 3.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
28-01-2021 Monique, Eindhoven
9
4.5
Respectvolle behandeling, intensieve begeleiding en professionaliteit
Een moment waarop een moeilijke beslissing genomen moet worden en dan bang zijn dat je een verkeerde keuze maakt. Zo kun je het noemen als je gaat zoeken naar een begrafenisondernemer. Een beslissing nemen via internet lijkt dan een onpersoonlijke en onlogische keuze. Echter niets is minder waar gebleken. Vanaf het moment van ophalen van de overledene tot het einde van het gehele proces is dit op een persoonllijke, betrokken en deskundige manier afgehandeld. De kostenstructuur is duidelijk en ook van aanvullende diensten staan de kosten duidelijk vermeld. Tevens bestaat er de mogelijkheid om in overleg persoonlijke wensen te bespreken die buiten de paketten vallen. Je weet waar je aan toe bent en wat het allemaal gaat kosten, dus geen verrassingen achteraf. Een goed gevoel. De medewerkers geven je een betrokken gevoel. Zijn telefonisch, via de mail en via what's app. bereikbaar. Soms zelfs tot laat in de avond om je door het hele proces te begeleiden. Dit is een geruststellende gedachte. Waar je wel rekening mee moet houden is dat er best wel wat contracten getekend moeten worden die je via de mail binnen krijgt. Het bezit van een printer met scanner is onmisbaar om de documenten te printen, te tekenen, te scannen en terug te sturen naar de organisatie. Ook voor het regelen van rouwkaarten en bloemen krijg je netjes een mail met links doorgestuurd, zodat dit ook zonder veel gedoe direct afgehandeld kan worden via internet. Voor het maken van de rouwkaarten dien je wel een beetje vaardig te zijn, maar je krijgt netjes een gebruiksaanwijzing toegestuurd. Al met al heb ik een heel goed gevoel gekregen hoe het allemaal geregeld is. Een klein minpuntje is dat er in mijn geval om informatie werd gevraagd die ik al eens gecommuniceerd had. Dit kwam waarschijnlijk doordat er 2 verschillende personen zich bezig gehouden hebben met de begeleiding (wat normaal niet gebeurt) en dat er ook nog de algemene mail van de organisatie gebruikt werd voor de communicatie.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4
Deskundigheid 5
23-01-2021 W. van der Kieft, Rotterdam

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews